Juli 19 2019 11:58:18
Navigation
4. Esbjerg Gruppe
· Forside
· Nyheder
· Historie
Aktiviteter
· Ulve/Junior
· Spejdere
· Rovere
· Klatring
· Juletræer
Internationalt
· Eurocamp
· Samarbejde
Hytter
· Rovfuglereden
· Jens Granes Hus
· Golfhuset
Andet
· Fotoalbum
· Filer/data
· Spejder FAQ
· Links
· Medlemslogin
Info - English & Deutsch
Images: engelskflag.gif
Rovere
Roverne i 4.Esbjerg er en særdeles broget flok. Med alder fra 17 år til ?? (nok) og vidt forskellige baggrunde og uddannelse (fra smed til filosof) er der både fantaster og realister at finde i roverklanen.
De fleste rovere er startet som ulve eller spejdere og så bare "hængt ved".

Fælles for os er at vi i ny og næ godt kan trænge til lidt frisk luft og bruge lidt ekstra plads til at slå ud med armene. Ikke alle sofa-typer kan levere den fornødne plads og derfor suser vi til tider ud i naturen. 

Da vi alle prøver at føre et nogenlunde normalt liv er der også stor forskel på hvor meget af vores sparsomme fritid vi bruger på det "afhængighedsdannende" spejderarbejde. Nogle medlemmer af roverklanen er flyttet til andre byer for at studere og dem ser vi naturligvis ikke så meget til i perioder.

De mere traditionsrige arrangementer, bla. "And i Alslev", plejer dog at lokke samtlige medlemmer af roverklanen ud af deres skjul. Når alle igen er samlet er der ikke én der kan mærke om det er en uge eller et år siden man sidst har set hinanden. 

En hel del af folkene i roverklanen har lederfunktioner i forbindelse med ulve eller spejdertroppen. Nogle giver af og til en hånd med i forbindelse med Ejendomsfondens pasning af hytterne og lige pt. gør roverne en stor indsats i opførelsen af den nye klatrevæg.

Vi mødes en torsdag aften i hver måned til en ordentlig omgang god mad. Normalt er mødestedet "Golfhuset" men det kan også være andre steder, specielt i sommermånederne. 

Når vi tager på forskellige lejre er det ofte dem der har et snært af wellness og solskin over sig der hitter. Udenlandske lejre er overhovedet ikke unormalt. En weekend i KBH eller andet spontant kan også komme på tapetet. 

I roverklanen kan det ikke undgås at der dannes en hel del sociale relationer. Nogle af roverne bruger derfor også noget fritid sammen uden for klanen. Koncerter, sport, byture, fælles
interesser, you name it...  

Da det er en umulig opgave at skrive sig ud af hvad roverne foretager sig i 4.Esbjerg kan du kontakte Klan-Chief Niels Rask for mere info. Send blot en mail eller giv et kald så er du allerede kommet et skridt tættere på fylde din fritid ud! ;-)

articles: artikelbillede_rover.jpg
Et billede fra en udenlansk lejer hvor roverne deltog.

Fanø rundt 10.-11. Marts 2018.
Bliv Ulv!
Ulv
Er der en ulv gemt i dig?
Der er altid plads til en ulv mere i flokken!
Mvh. Ulvelederne.
Siden dannet på: 0.03 sekunder 3,034,869 Unikke besøg