Spejder gruppen

Vores spejder gruppe består af følgende:

Bævere og ulveunger

Bævere er for 0. – 1. klasse
Ulveunger er for 2. – 3. klasse

Vi mødes Onsdage kl. 17.00 – 18.15 i Golfhuset med mindre at andet er angivet:

Program for efterår 2022 bliver udleveret til børnene.

Hvad laver Bævere og Ulve:

Fantasirammen omkring bæverarbejdet er i bæverdammen, hvor man lærer at holde sammen, og at samarbejde. Som en del af fantasirammen lærer man at færdes i naturen og hører historier. Som i alle andre enheder lærer bæverne igennem leg og ved at gøre tingene i praksis.

Ulvearbejdet har Junglebogen som fantasiramme. I junglen lærer ulvene igennem forskellige aktiviteter at omgås naturen med respekt, og at samarbejde i flokken. Når man er ulv, begynder man at kigge på kort, øve knob og træne andre spejderfærdigheder. Alt foregår på et niveau, hvor alle kan være med, uden at have prøvet det før. Det kan dog variere fra gruppe til grupper, hvilke aktiviteter man laver.

Se mere på https://www.kfumspejderne.dk/


Junior og Trop

Junior er for 4. – 5. klasse
Trop er for 6. – 8. klasse
Senior er for 9. klasse

Vi mødes Onsdage kl. 18.30 – 20.00 i Golfhuset med mindre at andet er angivet:

Program for efterår 2022 får spejderne med hjem


Hvad laver Junior og Trop

Når man bliver Junior, tager man for alvor hul på spejderlivet. Det er nu, at man bl.a. lærer at håndtere en økse og rejse et telt alene. Man begynder at lære at klare sig selv. Som Junior får man mere ansvar end før. Man begynder at være opdelt i patruljer, hvor der findes en patruljeleder og assistent blandt spejderne. I patruljen løser de deres opgaver i fællesskab, med hjælp fra lederne. 

Som Tropsspejder kan Aktiviteter bestå i at tage forskellige mærker, forberede ture og lejre, eller hjælpe gruppen med større opgaver. Efterhånden som spejderne bliver ældre, stiger aktiviteterne i sværhedsgrad samtidig med at graden af “voksenstyring” falder. Der bliver sat meget fokus på princippet “Learning by doing”. Man lærer kun at bygge et raftetårn eller lave mad over bål ved at prøve. Når man er tropspejder, er man inddelt i patruljer, på samme måde som juniorerne.

Se mere på https://www.kfumspejderne.dk/

Rovere

Rovere er for personer fyldt 17 år.


Familiespejder

Familiespejder er for familier inklusiv børn. Aktiviteter er henvendt til børn i alderen 3 – 6 år, men søskende er også velkomne.